Välj golv och material – vi fixar resten

Timmerviks Golv hjälper dig med alla typer av golv i vilken miljö som helst – nybyggt hus, äldre fastighet, lägenhet eller i offentlig lokal. I våtrum, sovrum, kök, vardagsrum eller kontor – inget uppdrag är för litet och inget är för stort. Hör av dig för en kostnadsfri offert.

Golvläggning

Ett nytt golv gör hela rummet. Timmerviks Golv har öga för detaljer. Vi hjälper dig att lägga alla typer av trägolv. Furugolv, parkett, lamellparkett, massiva trägolv eller laminat – ditt val bestämmer, vi utför.

Du får även hjälp med att sätta lister och trösklar där det behövs.

Sättning av kakel och klinker

Behöver du hjälp av en plattsättare? Timmerviks Golv har lång erfarenhet och stor kompetens inom plattsättning. Uppdragen kan innebära allt från grovarbetet såsom rivning av kakel och klinker till färdigt kök, våtutrymme eller hall.

Vi garanterar ett väl utfört arbete som du kan vara nöjd med i många år framöver.

Flytspackling

Timmervikens Golv jobbar även med flytspackling – en metod som används för att få ett jämnt undergolv. Ett flytspacklat golv är ett bra underlag för läggning av exempelvis keramikplattor, men kan även bli ett färdigt golv utan någon annan beläggning. Flytspackel kan också användas för att förstärka golv, skapa fall till brunnar eller för att bygga frånfall för att hindra att vatten blir stående. Hör av dig till oss om du har frågor kring detta.  

Mattläggning

En matta är en viktig del av inredningen och kan bidra med färg, struktur och mönster. Inget rum är det andra likt, därför är det viktigt med ett golv som är funktionellt. I vissa rum är linoleum- och vinylgolv att föredra, i andra passar kanske en mjuk heltäckningsmatta allra bäst.

Timmerviks Golv erbjuder en stor variation av lösningar. Hör av dig om du vill veta mer.

Våtrumsrenovering

Timmerviks Golv har de behörigheter som krävs för våtrumsrenovering och utför alltid arbetet på ett fackmannamässigt sätt. Vi har lång erfarenhet av att renovera badrum i olika material – våtrumsmatta, väggmatta, kakel, klinkers eller mosaik. Vi bjuder gärna på tips och råd gällande design, materialval och lösningar.  

Rådgivning

Svårt att välja golvmaterial och design? Det kan vi hjälpa till med. Timmerviks Golv har varit med och skapat en mängd olika lösningar för människor med vitt skilda behov och önskemål. Det finns en stor variation av material idag – praktiska, snygga, unika eller moderna. Vi garanterar att det finns något för alla, oavsett stil eller smak.

Ta hjälp av oss när ni planerar nästa renovering eller byggprojekt.

Kommentarer inaktiverade.